Vores heste


Fie

Welsh 6 år

Fie er en hoppe på 136 cm med fart på. Hun har talent for både dressur og spring. Fie går med øvede ryttere og kan bære ryttere op til 60 kg.

Gaston

DV/Fjordhest 18 år

Gaston er en super dejlig hest på 159 cm i stang. Han er sød ved alle, både begyndere og øvede og går med ryttere af alle slags. Gaston kan bære ryttere op til 85 kg.

Jasper

Frieser 15 år

Jasper er en stor og rar dreng på 159 cm i stang. Du kan kende ham på at han har lidt hvide hår rundt omkring. Jasper går fint både med begyndere og øvede ryttere. Jasper kan bære ryttere op til 100 kg.

Tombola

Tinker 16 år

Tombola er en sød og forsigtig vallak på 145 cm. Han går med både begyndere og øvede ryttere. Tombola kan bære ryttere op til 85 kg.

Pandora

PRE/Oldenborg 6 år

Pandora er en dejlig hoppe på 156 cm. Hun er en blanding af Pura Raza Espanola (Spansk hest) og Oldenborger og har arvet et dejligt roligt sind og en lækker gang. Hun er stadig ved at starte op i rideskolen og bliver reddet af øvede ryttere. Pandora kan bære ryttere op til 95 kg.

Emke

Frieser 11 år

Emke er den smukkeste frieser hoppe på 155 cm med et fantastisk sind. Hun er en stor hest, der rides med benene og meget let tøjlekontakt, så hun går mest med let-øvede og øvede elever men kan også gå med begyndere. Emke kan bære ryttere op til 100 kg.

Pablo

Cruzado 7 år

Pablo er 6 år og 147 cm i stang. Han er importeret fra Spanien og er en smuk pony med langt og bølgende hår som hopperne elsker. Pablo er udlånt til rideskolen og kan bære ryttere op til 70 kg.

Carinosa

Pura Raza Espanola (PRE) 20 år

Carinosa er en smuk og dygtig hoppe, der er udlånt til rideskolen. Hun kan rides af både begynder og øvede og er dygtig til sidebevægelser, balanceøvelser og galopanspring. Carinosa er 164 cm i stang og kan gå med ryttere op til 75 kg.

Comet

Welsh Cob 8 år

Comet er en super sød dreng der passer på sin rytter, kærlig og et stort nussehoved, kan både lide dressur og spring, meget lydig. (Klubhest)

Sebastian

Dansk Sportspony 7 år

Sebastian er sød og kærlig, lidt fræk på den fede måde, minder lidt om Oliver tvist med hans spørgende frække udtryk, kan både lide dressur og spring, til tider lydig da han er teenager men en stor madglad charmetrold. (Klubhest)

Bella

Dansk Varmblod 13 år

Bella er en sød og kærlig hest der aldrig kunne finde på at lave numre med rytter på, hun har desværre løse forknæ og må kun gå let let let dressur og ingen galop eller spring. (Klubhest)

Spider

Blanding 11 år

Spider er lige ankommet og vi skal alle til at lære ham at kende. - Information kommer (Klubhest)

Contador

Pura Raza Espanola (PRE) 9 år

Contador er privat ejet, men udlånes til rideskole brug i enkelte timer. Han er en spansk hest på 160 cm og kan gå med både begyndere, letøvede og øvede op til 75 kg.