Vores heste


Fie

Welsh 6 år

Fie er en hoppe på 136 cm med fart på. Hun er stadig under uddannelse men har talent for både dressur og spring og for at bestemme over meget større heste på folden. Fie går med øvede ryttere og kan bære ryttere op til 60 kg.

Gaston

DV/Fjordhest 17 år

Gaston er en super dejlig hest på 159 cm i stang. Han er sød ved alle, både begyndere og øvede og går med ryttere af alle slags. Gaston kan bære ryttere op til 85 kg.

Jasper

Frieser 15 år

Jasper er en stor og rar dreng på 159 cm i stang. Du kan kende ham på at han har lidt hvide hår rundt omkring. Jasper går fint både med begyndere og øvede ryttere. Jasper kan bære ryttere op til 100 kg.

Tombola

Tinker 15 år

Tombola er en sød og forsigtig vallak på 145 cm. Han går med både begyndere og øvede ryttere. Tombola kan bære ryttere op til 85 kg.

Pandora

PRE/Oldenborg 5 år

Pandora er en dejlig hoppe på 156 cm. Hun er en blanding af Pura Raza Espanola (Spansk hest) og Oldenborger og har arvet et dejligt roligt sind og en lækker gang. Hun er stadig ved at starte op i rideskolen og bliver reddet af øvede ryttere. Pandora kan bære ryttere op til 95 kg.

Emke

Frieser 11 år

Emke er den smukkeste frieser hoppe på 155 cm med et fantastisk sind. Hun er stadig ikke så erfaren i rideskolen så hun går mest med øvede elever, men hun rykker rigtig hurtigt så vi regner snart med at bruge hende mere bredt. Emke kan bære ryttere op til 100 kg.

Jack

Connemara 8 år

Jack er vores nyeste pony. Han er 135 cm i stang og kan bære ryttere på op til 60 kg.