Vores heste


Gaston

DV/Fjordhest 20 år

Gaston er en super dejlig hest på 159 cm i stang. Han er sød ved alle og er let at styre i alle gangarter selv hvis du endnu ikke har helt styr på hvordan du bruger dine ben og dit sæde til at styre. Derfor går han mest med begyndere og let øvede. På tur er han frisk og skal have en øvet rytter. Gaston kan bære ryttere op til 85 kg.

Jasper

Frieser 17 år

Jasper er en stor og rar dreng på 162 cm i stang. Du kan kende ham på at han har lidt hvide hår rundt omkring. Jasper er let st styre selv hvis du endnu ikke har helt styr på at bruge dine ben og dit sæde i din ridning. Han er en lidt forsigtig dreng i stalden og foretrækker man håndterer ham roligt når man sadler op, ellers tager han hovedet højt op og bliver svær at lægge hovedtøj på. Han går fint både med begyndere, let øvede og øvede ryttere. Jasper kan bære ryttere op til 100 kg.

Tombola

Tinker 18 år

Tombola er en sød og rolig vallak på 152 cm. Han har charme, selvtillid og lækkert hår, elsker mad og en god tur. Han har en dejlig bred ryg hvor man sidder godt både med og uden sadel. Han er ikke så stærk i galop i ridehus, men på tur galoperer han glad afsted. Han går med både begyndere, let øvede og øvede ryttere. Tombola kan bære ryttere op til 85 kg.

Comet

Welsh Cob 10 år

Comet er en super sød Welsh Cob på 154 cm. Han er et stort nussehoved der altid passer godt på sin rytter. Han er let at styre selv hvis du endnu ikke har helt styr på dit sæde og dine ben, derfor går han mest med begyndere og let øvede. Comet kan bære ryttere op til 80 kg.

Barbie

Haflinger 13 år

Barbie er vores mindste rideskolehest på bare 134 cm. Hun er sød ved alle og går forsigtigt rundt med utrygge ryttere. Selvom hun er lille er hun kraftigt bygget og kan bære ryttere op til 70 kg.

Pablo

Cruzado 9 år

Pablo er en vallak på 147 cm i stang. Han er en smuk pony med langt og bølgende hår som hopperne elsker og verdens roligste sind. Pablo er staldens roligste hest og han vipper ikke et øre af alle de ting de andre heste synes er farlige (med undtagelse af snemænd som han ikke stoler på). Han styres med ben og sæde og er god til at lære rytteren hvordan man får hesten til at løfte ryggen og gå på bidet. Pablo er udlånt til rideskolen og går med let øvede og øvede ryttere op til 70 kg.

Carinosa

Pura Raza Espanola (PRE) 22 år

Carinosa er en smuk og dygtig hoppe, der er udlånt til rideskolen. Hun kan rides af både begynder, let øvede og øvede og er god til at lære rytteren at styre med ben og sæde. Hun er dygtig til sidebevægelser, balanceøvelser og galopanspring og så har hun en dejlig bred og rolig ryg så man rider fantastisk også uden saddel. Hun kan bedst lide man håndterer hende roligt på staldgangen. Carinosa er 164 cm i stang og kan gå med ryttere op til 80 kg.

Chico

Cruzado 5 år

Chico er en skøn skimmelvallak på 155 cm i stang. Han er en frisk hest, der rides af let øvede og øvede og som er rolig og super sød i håndtering. Han er god til at lære sin rytter at styre med sæde og ben. Chico kan bære ryttere op til 75 kg.

Exellent

Oldenborg 4 år

Exellent er den største og yngste hest i vores rideskolestald. Han er en fantastisk sød vallak på 170 cm. Exellent går med alle slags ryttere.

Preben

Tinker blanding 4 år

Preben en en super sød og ung vallak på 157 cm., han er ved at falde til men da han er ung er han meget usikker og skal lige finde en plads i flokken. Han kan virke usikker med rytter på men laver ikke unoder af den grund, super sød og nem.

Magic

Welsh cob 5 år

Magic en er ung vallak på 147 cm, han er frisk og glad og giver en god ridetur. Han er faldet godt til og er nem at håndtere, har en frisk gang og er super sød.