Vores heste


Fie

Welsh 6 år

Fie er en hoppe på 136 cm med fart på. Hun er stadig under uddannelse men har talent for både dressur og spring og for at bestemme over meget større heste på folden. Fie går med øvede ryttere.

Lise

Fjordhest 22 år

Lise er vores mindste hest på 131 cm. Hun er også den ældste hest i stalden, men er stadig frisk og glad for en rask gallop. Lise går både med begyndere og øvede ryttere.

Gaston

DV/Fjordhest 17 år

Gaston er en super dejlig hest på 159 cm i stang. Han er sød ved alle, både begyndere og øvede og går med ryttere af alle slags.

Jasper

Frieser 14 år

Jasper er en stor og rar dreng på 159 cm i stang. Du kan kende ham på at han har lidt hvide hår rundt omkring. Jasper går fint både med begyndere og øvede ryttere.

tombola

Tinker 15 år

Tombola er en sød og forsigtig vallak på 145 cm. Han går med både begyndere og øvede ryttere.

Pandora

PRE/Oldenborg 5 år

Pandora er en dejlig hoppe på 156 cm der er udlånt til HGRK. Hun er en blanding af Pura Raza Espanola (Spansk hest) og Oldenborger og har arvet et dejligt roligt sind og en lækker gang. Hun er stadig ved at starte op i rideskolen og bliver reddet af øvede ryttere.

Emke

Frieser 10 år

Emke er den smukkeste frieser hoppe på 155 cm. Hun ejes af HGRK men er stadig under tilridning så hun bruges endnu ikke i rideskolen.