Opstaldning på HGRK

Hedehusgården tilbyder opstaldning i fantastiske omgivelser

Hedehusgården ligger i det naturskønne Hedeland, med over 40 km ridestier med bakker, sletter, skov, masser af rådyr, ræve og andre dyr og mulighed for at svømme med hesten. Der går bus og tog direkte til Hedehusene fra København, Roskilde og nærmområdet og ridestierne begynder lige uden for vores dør: http://hedeland.dk/oplev/Ridestier.html

Vi har en lækker nybygget og lys stald (opført i 2019) med store bokse, vandspiltove med opvarmet vand, store folde og masser af foldtid året rundt. Vores faciliteter omfatter et ridehus (20x60m ridehal med fiberbund, beliggende 5 meter fra stalden) og to udendørsbaner (20x60m udendørs ridebane og 85 x 105m stor lækker springbane med grus). 

Tag på en virtuel tur gennem stalden og vores faciliteter her

Staldlejen: 

Pris: 3950kr som inkluderer boksleje og adgang til alle faciliteter. 

Inkluderet i bokslejen er

Vores flinke faste staldpersonale har arbejdstid fra ca. 7:30 til 15:30 i hverdagene. Deres opgaver er hovedsageligt at morgenfodre, lukke heste på fold, give vand, muge i stalden i hverdagene og pakke stråfoder til frokost og aften. Indluk sommer og aftenfodring varetages af faste aftenvagter.

Weekendvagter kører i turnus, og du vil derfor have max 1-2 vagter om måneden (pr. hest). Det er en forudsætning at opstalder er mindst 18 år og medlem af rideklubben.
Vi har desuden krav om deltagelse i 2 arbejdsdage om året, og hjælp til stævner og arrangementer hvis du stiller op med din hest. Vi kan desværre ikke tilbyde opstaldning til hingste, hopper med føl og utilfredne ungheste (0-3 åringer).

Vi er en blandet skare både aldersmæssigt og i vores interesser, så det er altid muligt at finde nogen at ride med, hvad enten du vil på tur, springe, ride dressur, træne horsemanship eller lege med hesteparkour. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen, og vi har altid åbent for et besøg.  

Skriv til os på hedehusgaarden@gmail.com og hør nærmere. 

Vores sponsorer