Opstaldning på HGRK

Hedehusgården tilbyder opstaldning i fantastiske omgivelser


Hedehusgården ligger i det naturskønne Hedeland med 50 kilometer ridestier i varieret terræn med bakker, sletter skov og søer samt et rigt dyreliv, der bl.a. tæller rådyr, ræve, harer og en masse forskellige fugle. Der går bus og tog direkte til Hedehusene fra både København og Roskilde. Ridestierne begynder lige uden for staldens dør og kan udforskes her:  http://hedeland.dk/oplev/Ridestier.html

Hedehusgården omfatter en lækker og lys stald opført i 2019 med store bokse, striglepladser og vandspiltorve med opvarmet vand samt mulighed for opvaring af foder. Vores faciliteter tæller et ridehus på 20x60 meter med fiberbund beliggende 5 meter fra stalden og to udendørsbaner i form af en 20x60 meter dressurbane og en 85x105 meter springbane med grus. 

Tag på en virtuel tur gennem stalden og vores faciliteter her

Staldlejen: 
Pris: 3950kr som inkluderer boksleje og adgang til alle faciliteter. 

Inkluderet i bokslejen er

Vores søde staldpersonale har arbejdstid fra ca. 7:30 til 15:30 i hverdagene. Deres opgaver er hovedsageligt at morgenfodre, lukke heste på fold, give vand, muge i stalden i hverdagene og pakke stråfoder til frokost og aften. Om sommeren varetages indluk og aftenfodring af faste aftenvagter.

Weekendvagter kører i turnus, og du vil derfor have max 1-2 vagter om måneden (pr. hest). Det er en forudsætning, at opstalder er mindst 18 år og medlem af rideklubben.
Vi har desuden krav om deltagelse i 2 arbejdsdage om året samt hjælp til stævner og arrangementer, hvis du stiller op med din hest. Vi kan desværre ikke tilbyde opstaldning til hingste, hopper med føl og utilfredne ungheste (0-3 år).

Vi er en blandet skare både aldersmæssigt og i vores interesser, så det er altid muligt at finde nogen at ride med, hvad enten du vil på tur, springe, ride dressur, træne horsemanship eller lege med hesteparkour. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen, og vi har altid åbent for et besøg.  

Skriv til os på hedehusgaarden@gmail.com og hør nærmere. 

Vores sponsorer