Faciliteter på HGRK

HGRK råder over lækre faciliteter både indendørs og udendørs


Vores faciliteter omfatter et ridehus på 20x60 meter beliggende 5 meter fra stalden og to udendørsbaner i form af en 20x60 meter dressurbane og en 85x105 meter lækker springbane med grus.

Ridehuset kan anvendes af udefrakommende uden for rideskolen, der rider mandag-fredag kl. 16-19, onsdag kl. 15:30-18:30 og lørdag fra kl. 10-13. Det er tilladt for HGRK´s pensionærer at ride samtidig med rideskolen, men der må dog maks være 8 heste i ridehuset ligesom det forventes, at der tages hensyn til rideskolens elever. Der kan springes i ridehuset torsdag indtil kl. 12 eller efter kl. 20, lørdag efter kl. 20 og søndag indtil kl. 12. Dette skal annonceres under begivenheder på klubbens Facebook. Hvis der springes i ridehuset på disse tidspunkter, er det ikke tilladt for andre at være i ridehuset samtidig med springundervisningen. Der kan i sommerhalvåret også springes på vores udendørs springbane, hvor springene står klar hele døgnet.

Det er tilladt at medbringe egen underviser. Der må kun være én underviser på banen af gangen, hvorfor privat undervisning skal annonceres under begivenheder på klubbens Facebook, så vi undgår flere undervisere på samme tid. Det er tilladt for andre ryttere at benytte ridehuset, selvom der er privatundervisning.

Alle er velkomne til at bruge HGRK´s faciliteter, men for udefrakommende gælder det, at der skal købes et facilitetskort i vores shop. Man kan vælge mellem dagskort og månedskort, og man behøver ikke være medlem for at købe et kort. Facilitetskortet følger rytteren, og samme rytter kan derfor ride mere end en hest på samme kort.

Heste opstaldet på HGRK har fri adgang til alle faciliteter uden køb af facilitetskort.

 

Vores sponsorer