Nyt Cavalettie sæt

01-02-2024

Stor tak til Lærerstandens Brandforsikring som med deres sponsorat var med til at gøre det muligt at indkøbe dette super lækkert Cavalettie...

 

 

 

Læs mere

Ridesokker fra Bambusa

20-08-2023

Vi har udvidet samarbejdet med Bambusa og som nogle af de første i Danmark fået lov til at sælge deres helt nye bambus Ridesokkerne. Sokkerne er af samme gode kvalitet som i kender dem fra de alm bambusa sokker. 

Ridesokken udskiller sig fra de alm sokker ved at være ekstra høj og i toppen af sokken har den en gummi læbe som sikre at sokken bliver sidene lige hvor den skal under hele rideturen, ud over det er den selvfølgelig ekstrem åndbar og super lækker at have på i ridestøvlerne. 

1 Parke med 3 par sokker 200 kr
Mobilpay box nr: 5864UT ( HGRK_Bambusa )

Skriv eller ring for bestilling. 

Tlf: 60148865

 

Læs mere

Nye heste til rideklubben

03-08-2023

Kære alle  Vi er utroligt glade og stolte over at kunne præsentere de to nye heste, Tops og Laika, der nu officielt er en del af vores klub.

Tops er en 10-årig brun blandingsvallak med en højde på 159 cm. Han er en alsidig hest, der mestrer alle gangarter og er også dygtig til at springe. Tops skal bo i boksen mellem Magic og Exellent. Han er helt sikkert en energisk og talentfuld hest, der vil bidrage positivt til rideskolen.

Laika er en 11-årig rød oldenborg hoppe, på 164 cm høj. Hun er også dygtig til at gå alle gangarter, men på grund af sin nuværende vægt og form bliver hun langsomt startet op i rideskolen. For tiden står hun i den tomme boks på den modsatte side af rideskolen. Men når Dorado flytter den 31. august, vil Laika flytte over i hans boks.

Vi glæder os til at se dem indgå i rideskolen og ønsker dem en varm velkomst !

Bedste hilsnen 

Bestyrelsen 

 

 

Læs mere

Klubtøj

15-06-2023

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for, at vi har indgået et samarbejde med sport24 omkring levering af klubtøj til Hedehusgårdens Rideklub. Aftalen betyder, at vi får angang til lækkert tøj med klubbens logo på. Klubtøjet er en vigtig del af vores ønske om at øge det gode fællesskab - at trække i tøjet med klubbens logo på, inden man tager af sted til ridning, giver helt sikkert en følelse af, at man er med i klubben og fællesskabet.

De bedste hilsner,

Bestyrelsen

 

Link til klubtøj: https://hgrk.sport24team.dk/login/f56a7956-9f68f0bd

 

OBS: For at se tøjet med klub logo, tryk på knappen Trykskitse så bliver tøj vist med logo. Alt tøj der bestilles kommer med klub logo på bryst og ryg.

Evetuelle spørgsmål, skriv til Jesper:60148865

 

 

Læs mere

Vores sponsorer