Rideskolepart på HGRK

Hvad vil det sige at være part på HGRK?


Man har som rytter på øvet hold mulighed for at blive part på en rideskolehest. Når man har part på en rideskolehest passer, plejer og rider man hesten som sin egen på sin partdag. Man får på den måde mulighed for at snuse til det at have egen hest.

 

Hvornår er der partdag?


Der er partdage alle søndage foruden den første søndag i hver måned - denne er i stedet reserveret til enetimer for klubbens medlemmer.

Man må på partdagene komme mellem kl. 9-19 (andet tidspunkt kan eventuelt aftales med Anna eller Anne), og man må ride op til én time i ridehus, på ridebanerne eller i Hedeland. Hvis man er under 18 år, skal man have en voksen med, der kan holde opsyn med en. Man må få privatundervisning af godkendte undervisere, og man har førsteret til at stille op på hesten til stævner. Man må ikke springe på sin partdag.

 

Hvordan bliver man part på en rideskolehest?


Hvis man ønsker at blive part på en rideskolehest, skal man kontakte rideskoleansvarlige Anne Victoria Nielsen for at komme på venteliste. Når en hest bliver ledig, vurderer Anne i samråd med klubbens formand, om man er det rette match for den pågældende hest.

Bemærk! Der er aktuelt ingen ledige partheste.

Vores sponsorer